Help
RSS
English Dutch

Nieuwe badkamer door crowdfunding

new

Goedemiddag Richard, Wat heeft het project op jullie site voor mij veel in gang gezet! Mijn leven zal er compleet anders uit komen te zien! Vandaag wordt de aangepaste badkamer afgemonteerd, vorige week is de garagedeur elektrisch uitgerust...


Vanochtend kwam het onderstaande bericht bij ons binnen, wat zijn wij als †TEAM 4just1 TROTS !!!

Dit zijn de letterlijke woorden van, Judith Herrijgers. Judith is 1 van de meer dan 1000 mensen die een project gelanceerd heeft op 4just1.com :

Goedemiddag Richard, Wat heeft het project op jullie site voor mij veel in gang gezet! Mijn leven zal er compleet anders uit komen te zien! Vandaag wordt de aangepaste badkamer afgemonteerd, vorige week is de garagedeur electrisch uitgerust en eind van de maand wordt er een traplift geÔnstalleerd! En dat allemaal nadat ik op jullie site een crowdfundingsproject aangemaakt had om als begin de badkamer met een zo laag mogelijk budget toegankelijk te maken! Echt wat een groot succes!Er is ook al diverse aandacht aan besteed in de media. Oa bij Omroep Brabant op tv, internet en radio!

Vandaag staat er een column in dagblad Trouw! En op social media zal binnenkort een aftermovie geplaatst worden van de verbouwing van de badkamer, deze is momenteel nog in de maak ;-)

Hopelijk gaat het mijn vriendin Mirjam ook lukken de aanpassingen voor haar rolstoelbus bij elkaar te krijgen!

Bedankt!

Groeten van Judith Herrijgers

Hieronder een stukje van het artikel op Omroep Brabant:

Artikel Omroep Brabant

Deels verlamde Judith krijgt nieuwe badkamer door crowdfunding

ZUNDERT - Een bijzonder emotionele dag voor Judith Herrijgers (43) uit Zundert. Nadat ze in 2013 verlamd raakte, moest haar huis noodgedwongen worden aangepast. Dat kostte een hoop geld, wat Judith en haar man niet hebben. Daarom trok ze de stoute schoenen aan en startte ze een crowdfunding-actie om geld in te zamelen. Met succes, vandaag begon de verbouwing van haar badkamer.

Overdonderd is Judith. "Het is onbeschrijfelijk. Het is eigenlijk veel mooier geworden dan ik in eerste instantie had durven hopen."

Spierziekte
Judith is afhankelijk van haar rolstoel en ook haar partner Cornť is arbeidsongeschikt verklaard vanwege een spierziekte. De installatie van een aangegepaste douche en een traplift kunnen ze daarom niet betalen. "Ze moeten me altijd met twee man helpen om naar boven te komen en in bad te gaan," vertelt Judith.

Met de billen bloot
Op advies van een kennis startte de Zundertse in maart dit jaar een crowdfunding actie. "Dat was wel even een drempel voor me. Je gaat met de billen bloot, eigenlijk." Al heel snel stroomden er bijdragen van vrienden en kennissen binnen.

"Ik heb toen ook badkamerzaken aangeschreven of ze misschien iets van tegels of andere materialen konden schenken," vertelt Judith. Binnen vijf minuten kreeg ze een telefoontje. Jordy de Koning, van Sanisale.com in Breda, had haar mailtje gelezen. Hij vertelt: "We hebben toen meteen een afspraak gemaakt. Ze kwam binnen met de verwachting dat wij een ander bad voor haar zouden regelen. Maar ze ging uiteindelijk weg met een hele mooie 3D-tekening van een compleet nieuwe badkamer. Dat was wel een emotioneel moment."

TEAM EFFORT

4just1.com is uniek in Nederland, het is een Gratis Crowdfunding Platform puur gebasseerd op DONATIES, door het grote succes werkt het 4just1 Team nu heel erg hard aan een volledig nieuwe website die WERELDWIJD wordt uitgerold. Zij verwachten begin 2017 LIVE te kunnen gaan. HELP team 4just1.com verder te bouwen aan hun succes.

4just1.com is een stichting en wordt volledig gerund door vrijwilligers.

Zoek projecten & doneer


$1 Million in 8 days
31/01/2015 11:26
Dit kun je met Crowdfunding doen!
10/05/2014 19:59
7 Deadly Sins of Crowdfunding
01/08/2013 12:16
Lekker Greutsj en werkervaringsplekken
19/01/2014 15:21
Succes van crowdfundingprojecten
11/12/2013 14:09
Uit Coma, Nu Nog Een Ligfiets.
07/08/2013 20:14
Crowdfunding groeit door in 2013
06/08/2013 13:44
Verliefd, verloofd en nu opeens...
07/07/2013 11:49
Alpe d'Huzes, de strijd tegen kanker
05/06/2013 09:41
Groetjes uit Kampen, GELUK.
29/04/2013 16:36