Help
RSS
English Dutch
 
Team Sailburg Team Sailburg

Nodig

€ 6.000,00

Tot nu toe

€ 2.575,00

0%

Finished


Team Sailburg

Nummer: 1278

Beoordeel

(2 beoordelingen)  

In 2008 is vanuit de watersport vereniging WZV Trident door de intiatiefnemers het Jeugdzeilen 2.0 in Wijk en Aalburg opgericht. Inmiddels is het Jeugdzeilen stevig verankerd binnen de vereniging. Tientallen jongens en meisjes uit de regio hebben enthousiast het zeilen ontdekt. Een van de pupillen was Thymen van Beek. Zijn talent voor de zeilsport viel al snel op en vanaf “Optimist” en “OpenBic” is hij terecht gekomen in de uitdagende “Splash” klasse. Bij menige clubwedstrijd wist hij met een medailleplaats op het podium te komen.
Thymen heeft zich ten doel gesteld mee te doen aan de Splash Worlds 2017 en in de top 10 te eindigen. Voor een top 10 klassering is talent, training en inzet niet voldoende. Zeilsport is ook een materiaalsport en een up-to-date boot is onontbeerlijk. Voor deze middelen heeft Thymen ondersteuning en hulp gevraagd.
Thymen’s vraag is breder getrokken en tot een initiatief gemaakt om talentvolle zeilers uit de regio Aalburg met middelen voor materialen te ondersteunen zodat ze hun wedstrijd ambities kansrijk waar kunnen maken. Hiermee is de kiel gelegd van Team Sailburg.nl
De eerste campagne van Team Sailburg.nl is Thymen’s Splash Worlds 2017. Vanuit de groep jeugdzeilers heeft Bibi Sillekens de rol op zich genomen van Campaign Manager. Jeugdzeilers helpen zo elkaar om deze campagne tot een succes te maken.

 


Link: Team Sailburg


Project Media

Team Sailburg

Tot nu toe

(42.92%)

Beoordelingen

(2)

Bezoeken

(672)

Nieuwe reacties


activiteiten