Help
RSS
English Dutch
 
Ramona's Wens Ramona's Wens

Nodig

€ 1.500,00

Tot nu toe

€ 671,00

0%

Finished


Ramona's Wens

Nummer: 1283

Beoordeel

(1 beoordelingen)  

Hechte vriendinnengroep

Wij zijn een vriendinnengroep van 17 meiden en we gaan al met elkaar om sinds we tieners zijn. Vakanties, weekendjes weg, concerten, feestjes, trouwen, kindjes krijgen…  

Ramona (nu 39 jaar) heeft 9 jaar geleden te horen gekregen dat ze de ziekte van Parkinson heeft. De ziekte verloopt bij haar zeer progressief en ze gaat met rasse schreden achteruit. Afgelopen zomer na twee deep brain surgery(dbs) pogingen heeft ze te horen gekregen dat ze uitbehandeld is. Dit was een grote klap voor haar en haar gezin. Alle hoop lag bij de dbs maar helaas was dit voor haar geen succes. 

Wij als vriendinnen voelen ons machteloos, we kunnen niets doen om haar te helpen... Het enige wat we kunnen doen is haar laten weten dat we er voor haar zijn maar voor ons gevoel was dat niet genoeg... Wij hebben destijds contact opgenomen met stichting oppepper4all. Deze wensstichting wilde Ramona graag een mooie dag bezorgen en kwam langs. Bij de intake werd aan Ramona gevraagd welke wensen ze heeft. Ramona is bescheiden en heeft niet veel wensen. Haar ene wens voor zichzelf en haar gezin was een rondvlucht boven Marken. Haar andere wens… Zoveel mogelijk geld ophalen voor stichting Parkinson. Verder geen wensen…

De eerste wens heeft stichting oppepper4all inmiddels vervuld! Samen met haar gezin heeft ze een onvergetelijke dag gehad en is per helikopter vanuit Lelystad naar Marken gevlogen.

Wat wij willen doen....

Bij haar tweede wens willen wij haar heel graag helpen. Daarom gaan wij op zondag 23 april 2017 een wandeltocht organiseren om geld op te halen voor stichting Parkinson en stichting oppepper4all (fietsen of rennen mag ook).  

Al het geld dat wij deze dag ophalen gaat naar het goede doel! Een deel van de opbrengst is voor Stichting Parkinson en een deel gaat ook naar oppepper4all.

Nu kunnen sommige mensen natuurlijk niet komen dat snappen we....vandaar deze actie. We hopen dus zoveel mogelijk geld op te halen waar onze lieve vriendin heel blij van zal worden.

Tot slot......wie ons dus een warm hart toedraagt in deze actie....doneer aub ze kunnen het geld goed gebruiken voor het onderzoek #Parkinson

Wandeltocht 23-04-2017

Voor meer vragen over de wandeltocht kunt een e-mail sturen naar parkinsonfonds2017@gmail.com

 

 

 


Ramona's Wens

Tot nu toe

(44.73%)

Beoordelingen

(1)

Bezoeken

(2341)

Nieuwe reacties


activiteiten