Help
RSS
English Dutch
 
Van Ziekte Naar Een Missie Van Ziekte Naar Een Missie

Nodig

€ 1.800,00

Tot nu toe

€ 21,00

0%

Finished


Van Ziekte Naar Een Missie

Nummer: 1286

Beoordeel

(1 beoordelingen)  

Welkom.

Dank u wel dat u even de tijd voor mijn droom neemt.      

Een simpele wens van een doorsnee mens.

Weer kunnen en mogen werken.

Doormiddel van de opleiding psychosociale counselor. Na een langdurige ziekte periode van 9 jaar, is het werken binnen de reguliere arbeidsmarkt helaas niet meer mogelijk. Om tijdens mijn ziekte periode niet geheel uitgesloten te worden. Heb ik mij altijd als vrijwilligster ingezet. Na 9 jaar vechten, overleven en overwinnen ben ik klaar om een nieuwe stap te maken. Terug naar de arbeidsmarkt en weer te leven.

 

Door de opleiding psychosociale counseling kan ik vanuit mijn passie, kracht en van nature mee gekregen eigenschap hulpverlenen mij als zelfstandig hulpverlener gaan vestigen. Startend op het moment dat ook mijn opleiding start. Door mijn werkervaring, mijn levenservaring en de dansstudio valt de baan binnen de categorie kans baan. Een vorm die mij in staat stelt de balans tussen werk en rust te behouden.  Een stap die naast een wens ook noodzakkelijk is. Om uit een vicieuze cirkel te komen. Mijn steentje bij te dragen binnen de maatschappij en te bouwen aan een eerlijke toekomst.

 

Door mijn leeftijd val ik tussen wal en schip en kan ik geen beroep doen op de huidige studie fondsen en subsidies. Ook de bijstand kan hier niets in betekenen. Echter staan zij wel achter deze keuze.

 

Een simpele wens. Voor mij van grote waarde en noodzaak.  Omdat ik enkel op deze manier weer binnen de arbeidsmarkt kan en mag varen. Het verleden kan ik niet veranderen, de toekomst daar in tegen ligt in mijn handen. Ik hoop dan ook dat u mij dat stukje gunt.

 

Met liefdevolle groet,

Wendi van Dalen 

35 jaar uit de provincie Zeeland

(www.dancewithemotion.eu)


Link: Van Ziekte Naar Een Missie


Project Media

Van Ziekte Naar Een Missie

Tot nu toe

(1.17%)

Beoordelingen

(1)

Bezoeken

(543)

Nieuwe reacties


video's