Help
RSS
English Dutch
 
Deaflympic 2017 Deaflympic 2017

Nodig

€ 6.500,00

Tot nu toe

€ 55,00

0%

Finished


Deaflympic 2017

Nummer: 1300

Beoordeel

(1 beoordelingen)  

Waarom Dovensport?

Ook dove mensen sporten! Velen willen echter de sport uitoefenen in een omgeving waar ze zich thuis voelen, dus in de wereld van doven en slechthorenden. Dat is al heel lang zo. Dove mensen hebben hun eigen sportverenigingen omdat ze in tegenstelling tot hun horende medesporters visuele communicatiemiddelen (gebarentaal, startvlaggen ipv pistoolschoten) nodig hebben bij het bedrijven van hun sport.

Het sociale aspect is ook een belangrijke factor: dove sporters maken onderling makkelijker contact dan met horende teamgenoten.

Er zijn 5 dove mannen en 4 dove vrouwen geselecteerd voor deelname aan Deaflympic 2017, dat gehouden wordt in Samsun te Turkije van 18 juli tot en met 30 juli 2017. We zijn veel aan het trainen om onze focus op peil te houden. Dit vraagt extra trainingskosten. Onze bondstrainer is Jack Edelaar. Andere kosten zijn de eigen bijdrage voor deelname aan Deaflympic en dat komt neer op € 800,00 per persoon. 

5 dove mannen zijn: Jan de Boer, Joost Duivenvoorden, Robin van Vliet, Paul Pont en André van Nifterik. De 4 vrouwen zijn: Annette Kieboom, Liisa Moity, Ria Duivenvoorden en Anja Zoomer.

Help ons het waar te maken! We hebben tot en met 11 juni 2017 om 00.00 uur de tijd om een donatie te doen.

Als dank voor uw donatie, zal nieuwtjes worden geplaatst op https://www.facebook.com/KNDSB afdeling bowling.U wordt direct/constant/als eerste op de hoogte gebracht van nieuws en resultaten zodat het net zal zijn alsof u er live bij bent. Ook zal vanuit Samsun filmpjes worden geplaatst. Filmpjes zal niet alleen bestaan uit het kijken naar de wedstrijden, maar ook hoe de doven zich uiten in onderlinge communicatie. Het is een heel andere wereld, met alleen maar doven.

Kom op en doneer!


Project Media

No media

Deaflympic 2017

Tot nu toe

(0.85%)

Beoordelingen

(1)

Bezoeken

(773)

Nieuwe reacties


activiteiten