Help
RSS
English Dutch
 
Hoop voor Bosnische kinderen Hoop voor Bosnische kinderen

Nodig

€ 250,00

Tot nu toe

€ 0,00

0%

Finished


Hoop voor Bosnische kinderen

Nummer: 1304

Beoordeel

(0 beoordelingen)  

Lieve lezer,

Mijn naam is Tazmin en ik ben leerling van ROC de Leijgraaf.

Totaal onverwachts ben ik meegevraagd om mijn handen uit de mouwen te gaan steken om de kinderen en jongeren in Bosnië weer een toekomst te kunnen geven. Een toekomst waarin ze weer met plezier en minder zorgen naar school toe kunnen. Een toekomst waarin ze weer kind kunnen zijn. Want nog iedere dag worden de kinderen in Zivinice geconfronteerd met de ellendige gevolgen van de oorlog.

Maar wat gaan we nou in Bosnië doen?

We gaan een grote en zeer verouderde school voor leerlingen in de leeftijd van 6 tot 16 jaar opknappen. De school heet Prva Ostana Skola en is gevestigd in Zivincice. Er zitten op deze school maar liefst 930 leerlingen verdeeld over 24 lokalen! Deze lokalen gaan wij opknappen.

Daarnaast is er ook nog een dagactiviteitencentrum (als je het al zo mag noemen) voor meervoudig beperkte kinderen en jongeren. We zullen niet alleen de lokalen op gaan knappen, maar ook activiteiten met de kinderen van de school en de dagactiviteitencentrum gaan ondernemen.

Om deze ontwikkelinghulp aan te kunnen bieden, is er geld nodig, want helaas, veel in onze wereld kost geld em dat geld moeten wij als leerlingen zelf inzamelen. Iedere euro die ik inzamel komt direct ten goede aan de kinderen en de maatschappij in Bosnië.

Ik hoop op uw steun of beter gezegd, de kinderen in Bosnië hopen op uw steun!

Hartelijk bedankt voor de tijd om dit te lezen.

Groet Tazmin

voor meer informatie en afbeeldingen van de voorgaande jaren:

https://www.facebook.com/Project-Bosni%C3%AB-ROC-de-Leijgraaf-1533777916947592/


Project Media

Hoop voor Bosnische kinderen

Tot nu toe

(0%)

Beoordelingen

(0)

Bezoeken

(188)

Nieuwe reacties


activiteiten