Help
RSS
English Dutch
 
Beter Leven Voor Quicho Beter Leven Voor Quicho

Nodig

€ 500,00

Tot nu toe

€ 500,00

0%

Finished


Beter Leven Voor Quicho

Nummer: 1313

Beoordeel

(1 beoordelingen)  

Hulp gevraagd!! Crowdfunding! Quico: 7 jaar en jaren aan de ketting gelegen in een donkere garage. Wie kan er 1 (of meer) euro's missen om hem te helpen naar een fijne toekomst (500 euro nodig)? #sharingiscaring #crowdfunding #adoptantgezocht

Quico is een lieve en sociale labradormix. Een reutje van 7 jaar dat met smacht zit te wachten op een leven in huis. Intelligent, energiek en goed met andere honden behalve met ongecastreerde reuen. Dit omdat hij zelf nog niet gecastreerd is.

7 jaar geleden heeft hij als pup een tijdje in huis geleefd. De vrouw des huizes bleek allergisch en omdat ze hem niet weg wilde doen, is hij naar de tuin verplaatst. Daar bleef hij janken omdat hij bij mensen wil zijn. Dit tot ergernis van de buren die nogal rigoureuze oplossingen voorstelden. Het gezin wist niet wat te doen en heeft hem uiteindelijk in een donkere garage aan een korte ketting gelegd om overlast te voorkomen

Een Spaanse vrijwilliger, eerder verbonden aan Odena, kwam hem op het spoor. Zij heeft de mensen weten te overtuigen de hond af te staan zodat hij een beter leven tegemoet kan gaan.

Zij heeft een sponsor gevonden zodat Quico kan verblijven in het pension de komende drie weken waar ook de laatste Odena honden zitten. Gelukkig geen gemeente asiel dus voor hem.

De volgende stap is om hem te laten castreren. Het zoeken van een adoptant en hem reisklaar maken (analyses, vacuneren, chip en paspoort). Voor dit alles is een crowdfunding gestart. Iedere euro maakt dus echt het verschil in het leven van deze hond!


Project Media

No media

Beter Leven Voor Quicho

Tot nu toe

(100%)

Beoordelingen

(1)

Bezoeken

(796)

Nieuwe reacties


activiteiten