Help
RSS
English Dutch
 
Help Dierenmissies Helpen Help Dierenmissies Helpen

Nodig

€ 5.000,00

Tot nu toe

€ 10,00

0%

Nog: 72 dagen, 9 uren


Help Dierenmissies Helpen

Nummer: 1314

Beoordeel

(1 beoordelingen)  

Help mee Spaanse zwerfhonden te beschermen tegen onnodig leed en geef hen een kans op een liefdevolle opvang, medische zorg en een eigen baasje. Help mee aan de bewustwording van het leed dat zwerfdieren wordt aangedaan op scholen en door publicaties, help mee aan sterilisatie, castratie en bijzondere medische behandelingen en het vervoer van ingezamelde goederen voor Spaanse asielen.  

Help mee om voor de rest van 2017, Stichting Dierenmissies en haar keten van vrijwilligers, haar werk te doen zowel in Nederland als in Spanje door ondersteuning te bieden aan particuliere asielen die van de overheid geen financiële ondersteuning krijgen. Door de hulp van Dierenmissies zijn al duizenden hondjes gered van een ellendig bestaan en honderden hondjes hebben via Dierenmissies een Nederlandse baasje gevonden.

Bezoek de website www.dierenmissies.nl en lees hoe de stichting Dierenmissies is gestart in 2011 en hoe u wekelijks op de hoogte wordt gehouden door het Dierenmissies Weekjournaal en vindt daar de hondjes die ter adoptie zijn. 

Namens de duizenden honden die op dit moment in Spanje wachten op een veilige opvang, voldoende zorg en een eigen baasje, danken we u alvast hartelijk voor uw getoonde interesse en hopen we dat we op uw bijdrage mogen rekenen. 

Namens het bestuur
Stichting Dierenmissies

dierenmissies@gmail.com

 

 


Link: Help Dierenmissies Helpen


Project Media

Help Dierenmissies Helpen

Tot nu toe

(0.2%)

Beoordelingen

(1)

Bezoeken

(256)

Nieuwe reacties


activiteiten