Help
RSS
English Dutch
 
Jeugdschansen Jeugdschansen

Nodig

€ 25.000,00

Tot nu toe

€ 85,00

0%

Nog: 88 dagen, 7 uren


Jeugdschansen

Nummer: 1315

Beoordeel

(1 beoordelingen)  

Fierljeppen

In Winsum (frl) is het fierljeppen (polsstokverspringen) in 1957 opgericht. Sinds die tijd is er veel ontwikkeling in de sport geweest. Ljepte men in het begin 10 meter met een houtenpols over de sloot, tegenwoordig ljept men regelmatig ruim 20 meter met een carbonpols over een heuse schans.


Jeugd

In het laatste decennia wordt er ook door de jeugd in wedstrijden verband geljept op jeugdschansen. Maar ook de jeugd staat niet stil, zij springen tegenwoordig ook regelmatig over de 10 meter. Door de groei en ontwikkeling in de fierljepsport is het gewenst dat ervoor de jeugd eigen schansen worden aangelegd die bij alle verenigingen aan dezelfde maten en afmetingen voldoen. Hiervoor dienen wij nieuwe 2 nieuwe schansen, een waterbak en een zandbed aan te leggen die speciaal aan de veiligheidsvoorschriften van de bond dienen te voldoen.


Hoe kun jij ons helpen?

Om dit te kunnen realiseren hebben we 65.000,= nodig. Wij hebben de helft hiervan via fondswerking, subsidies en andere acties te gerealiseerd. Wij zouden het zeer op prijs stellen dat u ons financieel wilt helpen bij de andere helft van dit bedrag. Alle beetjes helpen.

Mocht u ons financieel willen steunen dan hebben wij voor u vrijkaarten voor de grootste fierljepwedstrijd van het jaar op zaterdag 12 augustus 2017 te Winsum (frl) aanvang 13.30 uur.


Wil je graag een persoonlijker contact, schroom dan niet om ons te mailen op info@fierljeppenwinsum.frl , dan zullen wij jouw vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Alvast heel erg bedankt voor je tijd en aandacht.

Vriendelijke groet,

Stichting Fierljep Akkommodaasje Winsum


Link: Jeugdschansen


Project Media

Jeugdschansen

Tot nu toe

(0.34%)

Beoordelingen

(1)

Bezoeken

(959)

Nieuwe reacties


activiteiten