Help
RSS
English Dutch
 
Help Joan Uit De Brand Help Joan Uit De Brand

Nodig

€ 3.000,00

Tot nu toe

€ 3.000,00

0%

Finished


Help Joan Uit De Brand

Nummer: 1320

Beoordeel

(1 beoordelingen)  

Update 21-6-2017

Iedereen bedankt voor jullie bijdragen. Joan heeft een auto kunnen aanschaffen en kan weer rondkarren en mooie tuinen creëren met haar mooie zwarte Volkswagen Caddy. 

Ook wil ik via deze weg het team van 4just1 bedanken dat ze het mogelijk hebben gemaakt om met deze site de donaties in goede banen te leiden. 

------------------------------------

Update 23-5-2017

Vandaag hebben we het doelbedrag verlaagd naar € 3000,-.

Afgelopen maandag hebben we de rekensom gemaakt. Naast al jullie donaties (hoe fantastisch!),  heeft Joan ook direct donaties ontvangen van haar familie. Samen met de inhoud van haar spaarvarken zijn we nu, 10 dagen later, op het punt gekomen dat Joan bij een dealer op bezoek kan gaan. Bedankt allemaal! En we houden jullie op de hoogte. 

------------------------------------

Afgelopen moederdag las ik onderstaand bericht op Facebook.

Joan Hut
14-5-2017 6:20

Waar ik aan denk? Vannacht is mijn auto in de fik gestoken. Vanmorgen is het wrak weggesleept. Mijn auto die ik dagelijks nodig heb om de kost bij elkaar te verdienen. . die er voor zorgt dat ik, waar ook, mijn vak goed kan uitoefenen. . die mij (en Sil) de vrijheid geeft om er af en toe 'op uit' te kunnen. .

Als tuinontwerper krabbelde ik net weer een beetje uit de crisis en heb dus geen 'leggende gelden' om het maar even 'op z'n Westlands' te zeggen. Mijn auto (bijna 10 jaar oud) was WA verzekerd, dat komt er dus op neer dat ik dit fijn zelf op mag lossen. .

Die oplossing zal er vast komen, al weet ik niet waar vandaan. Vandaag eerst maar bij Vreugdenhil Berging kijken hoe de vlag erbij hangt. . alleen wil het toeval dat mijn fiets een lekke band heeft. Pfffffffff.....

En zo, murw geslagen, begint vandaag mijn 'Moederdag'

Joan is ontzettend blij met alle lieve reacties en oplossingen voor haar probleem. Maar ondertussen moet er gewoon brood op de plank komen. Tijdelijk heeft ze een bedrijfsauto te leen van ‘Firma van Buiten’ en het idee van een crowdfunding-actie voor een nieuwe auto heb ik voor haar opgepakt.

Een vergelijkbare tweedehands VW Caddy met belettering kost ongeveer 7500 euro. Dus dat is het uiteindelijke doel waar we naar streven.

Joan is nooit te beroerd om iemand anders te helpen. En ook bij evenementen als Boerol en Waterpop steekt ze altijd flink de handen uit de mouwen. Laten we nu met z’n allen die karmapunten eens teruggeven en help Joan.

Omroep West
Algemeen Dagblad

Bedankt allemaal! 

Joost

Let op: Facebook opent deze site op een tablet of telefoon 'in de Facebook-app'. Om geld te kunnen overmaken, klik rechts boven op de drie stipjes en kies voor 'Openen in Chrome' of 'Openen in Safari' of een andere browser.


Project Media

Help Joan Uit De Brand

Tot nu toe

(100%)

Beoordelingen

(1)

Bezoeken

(789)

Nieuwe reacties


donaties