Help
RSS
English Dutch
 
Kleine Snoezelruimte Alina Kleine Snoezelruimte Alina

Nodig

€ 1.500,00

Tot nu toe

€ 1.500,00

0%

Finished


Kleine Snoezelruimte Alina

Nummer: 1334

Beoordeel

(1 beoordelingen)  

Ik ben een alleenstaande moeder van een zoon Daninho van 12 en een dochter Alina van 18 maanden.

Op 18-11-2015 is Alina geboren met een zeldzame chromosoom afwijking namelijk het 9p deletie syndroom. Het eerste kenmerk was een craniosynostose. Dat is een te vroeg dichtgegroeide schedel. Daarna zijn we in een medische molen beland waar we momenteel nog steeds in zitten.

In haar eerste levensjaar heeft ze al een uitgebreide schedel en oogkas correctie en een operatie aan haar hart moeten ondergaan. Daarnaast heeft ze een algehele mentale en lichamelijke achterstand met als groot probleem haar spierzwakte ze kan nog niet zelfstandig zitten, praten, eet vloeibaar en functioneert als een baby van een maand of 9.

Wekenlijks volgt ze fysiotherapie, logopedie, ergotherapie en binnenkort starten we met gebarentaal. Ook gaat ze drie dagen per week naar een medisch kinderdagverblijf.

In de dagen dat zij naar de opvang gaat volg ik een voltijd studie verpleegkunde aan het HBO Rotterdam. Door alle zorg voor Alina en omdat ik geen familie heb om mij te ondersteunen volg ik een zelf uitgezet programma om toch mijn opleiding te kunnen afronden in de aankomende jaren.

Momenteel heb ik een Urgentie voor een woning. Wij wonen momenteel 4 hoog (10 trappen lopen dagelijks) in een 2 kamer woning met zn drieen. Alina kan nog erg weinig en brengt nu grotendeels van de dag liggend door op een matje in de woonkamer. We hebben een aangepaste woning aangeboden gekregen.

Mijn grootste wens is om in mijn nieuwe woning een mooi snoezelhoekje te kunnen maken. Op het medisch kinderdagverblijf hebben ze dit ook en daar geniet ze zo zichtbaar van.

Een plekje in ons nieuwe huis waar we straks met z'n drieen na een lange dag school/stage en kinderdagverblijf tot rust kunnen komen.

Ik onderhoud ons met een studiefinancieringleggen. Er is daarom geen geld voor een snoezel/relax ruimte. 

Ik zou al heel blij zijn met geld voor een goede grote snoezelmat waar ze goed op kan liggen (rond de 600 euro) en een mooie bubbelbuis (incl stapaal 800 euro).  De overige spullen koop ik wel bij de action (lampen, projector, spiegels, en licht gevende materialen)

Ook donaties van 1 euro zijn we heel blij mee!

 

 

 

 


Link: Kleine Snoezelruimte Alina


Project Media

No media

Kleine Snoezelruimte Alina

Tot nu toe

(100%)

Beoordelingen

(1)

Bezoeken

(1325)

Nieuwe reacties


activiteiten