Help
RSS
English Dutch
 
Help mij weer mobiel worden Help mij weer mobiel worden

Nodig

€ 1.300,00

Tot nu toe

€ 0,00

0%

Nog: 49 dagen, 9 uren


Help mij weer mobiel worden

Nummer: 1341

Beoordeel

(0 beoordelingen)  

Hoi lieve, geweldige mensen.

 

Ik wil graag een electrische fiets. Nu zullen jullie denken: wat moet een twintig jarige met een electrische fiets. 

Helaas heb ik een chronische spierziekte waardoor ik veel pijn heb en dit erger word door (over)belasting maar helaas ook door te weinig bewegen. Mijn fiets is een oud ding en bezorgd mij veel pijn in met knieën met het trappen en zorgt er voor dat een van mijn benen uitvalt. Echter ben ik door mijn depressie en angsten afhankelijk van mijn fiets aangezien het openbaar vervoer erg lastig voor mij is.

 

Dit zorgt er voor dat ik afgesloten raak van de buitenwereld. Ik heb weinig mogelijkheden om leuke dingen te doen en ik kom ook het huis weinig uit waardoor de depressie erger word. 

 

Hierdoor is mij aangeraden om een electrische fiets te proberen om zo wel te bewegen maar door de ondersteuning overbelast ik mijn spieren niet.

Ik heb zo'n fiets een week geprobeerd en wat was dat een verlichting. De eerste keer fietsen was verschrikkelijk pijnlijk maar hoe vaker ik fietste hoe minder pijn ik had. Dit ook met lopen en zelfs zitten. 

Helaas heb ik de leenfiets uiteraard in moeten leveren. Ik zou enorm graag een electrische fiets willen om zo in het dagelijks leven minder pijn te hebben en om ook weer leuke dingen te kunnen gaan doen zoals een rondje fietsen en cursussen te kunnen volgen voor mijn hobby.


Project Media

No media

Help mij weer mobiel worden

Tot nu toe

(0%)

Beoordelingen

(0)

Bezoeken

(153)

Nieuwe reacties


activiteiten