Help
RSS
English Dutch
 
Ondersteun meditatiecentrum Ondersteun meditatiecentrum

Nodig

€ 25.000,00

Tot nu toe

€ 0,00

0%

Nog: 345 dagen, 9 uren


Ondersteun meditatiecentrum

Nummer: 1344

Beoordeel

(1 beoordelingen)  

Dhammadipa is een vipassanameditatiecentrum behorend tot de Boeddhistische Theravada-traditie in de lijn van Mahasi Sayadaw. Het biedt begeleiding voor en mogelijkheden tot:

1. beoefening van vipassanameditatie;2. bestudering van de leer van de Boeddha (dhamma en abhidhamma) en 3. aanverwante activiteiten, zoals themadagen rond bijvoorbeeld mettameditatie.

Het doel van de meditatie centrum is om de behoefte naar bezinning, spiritualiteit en bevrijding en die de kwaliteit van zijn levensinzicht wil verbeteren, te faciliteren voor alle lagen van de bevolking op basis van vrijwilligheid.

Ook is Dhammadipa een levende, open sangha ofwel gemeenschap. Hier kunnen mensen die op zoek zijn naar zingeving en spiritualiteit kennis maken met het boeddhistische spirituele pad. Diegenen die dit pad reeds bewandelen kunnen elkaar hier ontmoeten, ervaringen uitwisselen en hun kennis en inzichten verdiepen.

Het centrum is toe aan een opknapbeurt en vernieuwing, In 2016 is de buitenkant van het gebouw door de eigenaar opgeknapt maar het interieur slechts gedeeltelijk opgeknapt door gebrek aan middelen bij het centrum. Dit actie loopt tot eind september 2018, waarbij het centrum hoopt om genoeg middelen te bezitten om het gehele interieur te veranderen. 


Link: Ondersteun meditatiecentrum


Project Media

No media

Ondersteun meditatiecentrum

Tot nu toe

(0%)

Beoordelingen

(1)

Bezoeken

(100)

Nieuwe reacties


activiteiten